Wednesday , December 2 2020
Naslovna / ŽIVOT / Saveti / Upozorenja koja univerzum šalje kada ste na pogrešnom putu
Foto-ilustracija: Foter/h.koppdelaney

Upozorenja koja univerzum šalje kada ste na pogrešnom putu

Mnogi ljudi veruju da se nešto odjednom “samo desilo”, ali kako se povezujemo više sa svojom intuicijom, pokazuje nam se da je sve što nam se desilo, naša sopstvena kreacija.

Možda nismo potpuno svesni šta kreiramo iz momenta u momenat, ali na sreću univerzum nam šalje mnoge signale da nam stavi do znanja da smo na pravom putu i, što je mnogo važnije, kada nismo na pravoj stazi.

Upozoravajući znaci iz univerzuma mogu se pojaviti u vidu neželjenih okolnosti i događaja.

Ovi znakovi su pokazatelj da vaša energija ide prema niskim vibratornim frekvencijama ili ste već tu zaglavljeni. Vaše misli, osećanja i postupci su fokusirani na negativne stvari i ovo stvara neželjene okolnosti.

Nasuprot tome, kada se vaše misli, osećanja i akcije pomeraju ka višoj vibracionoj frekvenciji, život postaje savršeniji. Imaćete dobro vreme i sreću po ceo dan. Zato je važno da podignete svoju vibraciju i svesno izaberete pozitivne misli.

Foto-ilustracija: pixabay.com

Iako imamo mogućnost da budemo na visokoj vibracijskoj frekvenciji veliki je izazov da ostanemo u tome sve vreme.

To je zato što su naše duše zaglavljene ovde na Zemlji u fizičkoj dimenziji koja je mnogo gušća i sporija nego viša eterična dimenzija. Jednostavan sastav naše planete i tela se sastoji od mnogo nižih vibracionih energija nego naše duše.

Zato je važno da zabeležite koji su to upozorajući znakovi iz univerzuma da stvari ne idu u pravom smeru.

Foto-ilustracija: Moyan_Brenn via Foter.com / CC BY

Evo nekoliko primera koje možete imati na umu:

Udarili ste prste
Zaglavili ste se u saobraćaju
Gledaju vas popreko ili vam upućuju podrugljive komentare
Zadobili ste povredu
Neočekivani troškovi ili računi
Nelagodan intuitivni osećaj
Rasprava s najbližima
Razboleli ste se
Glavobolja
Izgubili ste ili vam se pokvarilo nešto
Neprijatni mirisi, zvukovi ili ukusi

Svaki od ovih znakova je pokazatelj da treba da podesite svoju frekvenciju. Kada naiđete na neki od ovih znakova upozorenja, vi stanite. Ne radite tu stvar ili, ne ulazite u taj razgovor, ili izbacite tu opsesivnu misao koju imate, jer neće vas odvesti tamo gde želite da budete.

Umesto toga udahnite duboko, odaljite se od situacije, ili čak odvojite minut da meditirate, ako je moguće. Ako uhvatite ove upozoravajuće znakove brzo i odmah reagujte, jednostavan čin centriranja će zaustaviti negativan momenat.

Nemojte biti opsednuti znakom upozorenja. Pričanje o tome, razmišljanje i ponavljanje u glavi je pouzdan način da smanjite vibracijsku frekvenciju. Shvatite to onako kako jeste “znak stop” i udaljite se od toga. Vodite računa o svojoj vibraciji – obratite pažnju na misli, osećanja i radnje koje rezoniraju sa prirodnom frekvencijom vaše duše.

Novo doba

Pročitaj još

Ako imate neke od ovih osobina, rođeni ste sa prirodno povišenom frekvencijom

Ceo univerzum je velika zamršena mreža koja povezuje sve što postoji. Tako je kreirana i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *