Wednesday , December 2 2020
Naslovna / MUDROSTI / SVETLOSNA SFERA: Tehnika koja vas štiti od negativne energije
Foto-ilustracija: pixabay.com

SVETLOSNA SFERA: Tehnika koja vas štiti od negativne energije

Moderno doba odvojilo je čoveka od prirode i prirodnih procesa tokom kojih se čovek ranijeg vremena prirodno čistio i štitio od negativne energije. Mnogi stari običaji delovali su kao tehnika čišćenja i zaštite.

Danas su nam takve tehnike više nego potrebne. Zato vam donosimo jednu čistu i laku, ali delotvornu tehniku “svetlosna sfera” koja će vam pomoći da se zaštitite i očistite.

Da biste uradili sve kako treba, potrebno je da budete sami u atmosferi mira i opuštenosti. Budite sigurni da vas niko neće prekidati, bar dok se ne uvežbate i steknete osećaj, aonda možete raditi i na ulici.

Zatvorite oči i zamislite da ste u prostoru bele svetlosti. Ona dolazi odasvud, nema neki poseban izvor, ceo prostor je sačinjen od bele svetlosti. Dok zamišljate svetlost, treba i da je osetite, da sva svoja čula upustite u to, tokom izvođenja cele vežbe.

Obratite pažnju na svoje disanje i uz udah zamišljajte kako udišete tu svetlost celim svojim telom. Izdahom nemojte da ispuštate svetlost napolje, nego punite svoje telo, a kad napunite celo telo, nastavite da punite auru, energetski omotač oko tela, oko 20 do 60 santimetara.

Kad napunite celu auru, zamislite da punite svetlosnu sferu prečnika vaše visine plus oko pola metra, 25cm iznad glave i 25cm ispod nogu, pa proporcionalno ispred i iza.

Kad napunite celu sferu belom svetlošću, zamislite u svom telu, od glave do pete, pa i iznad i ispod, od vrha do dna sfere, belu liniju, odnosno osu, oko koje svetlost u sferi počinje da se vrti u smeru obrnutom od smera kazaljke na satu.

Svetlosni vrtlog izbacuje prvo iz vašeg tela, zatim iz aure, pa iz cele sfere, svu negativnu, tamnu energiju, tugu, probleme i ostale negativne uticaje (na primer uticaj neke loše osobe iz vaše okoline). Ako vas muči neki konkretan loš uticaj, zamislite ga tokom vrtloga i pustite da ga vrtlog izbaci silom centrifuge. Ako uticaj ne odlazi, napravite veći vrtlog, sve dok uticaj ne ode.

Kad ste zadovoljni osećajem i energijom koju ste postigli možete zaustaviti vrtlog polako. Ostanite još malo u prostoru bele svetlosti, dišite.

Zamislite sferu kako blješti oko vas i štiti vas. Osetie u njoj svu onu silu koju ste pokrenuli s vrtlogom svetlosti.

Efekat sfere zavisi od toga koliko ste se posvetili i uneli u vežbu, a kad se dobro uvežbate, efekat će trajati oko 12 sati.

Pročitaj još

KIRLIJANOVA FOTOGRAFIJA! Dokaz postojanja aure prvi put ugledao svetlost dana pre 80 godina

Kirlijanova fotografija nastala je pre više od 80 godina, prva takva slika napravljena je 1939. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *