Wednesday , December 2 2020
Naslovna / ASTRO / SAMO ZA DAME: Položaj Venere u vašem horoskopu otkriva kakvo je vaše srce
Foto-ilustracija: pixabay.com

SAMO ZA DAME: Položaj Venere u vašem horoskopu otkriva kakvo je vaše srce

Žene od svega na svetu najviše vole ljubav i novac! Ako ste tipična žena, verovatno se nikada niste zapitali zašto je to tako? Iskreno, nisam ni ja dok se nisam zainteresovala za astrologiju. Planeta Zemlja je ženska planeta, njome vlada zemljana Venera. Ona je sinonim za ljubav, sklad, uživanje, lepotu i materiju. Čovek je biće puno ljubavi, ali i materijalno biće kome su data čula da bi u njima uživao.

Položaj ove boginje ljubavi u vašem natalnom horoskopu otkriva u čemu uživate, kakvi su vam ukusi i kakve ste sreće po pitanju novca. Poznato je da svi imamo različite poglede na ljubav i lepotu. Ne kažu džabe – lepota je u oku posmatrača. Ono što je vama lepo ne mora se svideti vašoj najboljoj prijateljici. Mnogo puta ste bile u situaciji kada ste ostale začuđene izborom vaše prijateljice. To je zato što svakia žena na svetu ima svoje idealno lepo.

Planeta ljubavi se može naći u četiri elementa – zemlja, voda, vazduh i vatra.

Daću vam opis Venere po znacima Zodijaka, a vaše je da kliknete OVDE, ukucate svoj datum, godinu, vreme i mesto rođenja. Tako ćete dobiti natalnu kartu ili sliku trenutka svog rođenja. Pogledate u kom se znaku vaša Venera nalazi, pa je nađite u tekstu koji sledi.

Venera (ljubav) u znaku Ovna

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Ova boginja ljubavi najviše od svega uživa u osvajanju i takmičenju. Položaj natalne Venere u ovom znaku govori o jako energičnoj i borbenoj ženi, koja je stalno u pokretu, neumorna i neustrašiva. Uživa u brzom životu, sportu, seksu. Žena ratnica, amazonka koju implus i strast vode kroz život.

Veoma su lepe, često mišićavog tela, neretko imaju pegice i uvek privlače pažnju okoline. One su jako atraktivne, a to često vole da pokažu tako što nose sportsku garderobu koja odlično ističe njihove ženske atribute.

Njen idealan Mars (muškarac) je uvek pravi muškarac. On prosto mora da bude lovac na plen. Dopadaju im se zgodni, mišicavi čak i mršavi muškarci. Neretko su to policajci, vojnici, sportisti… svi oni koji nose oružje. Brzo se ova Venera zaljubi, a još brže odljubi. Da bi ostala u stabilnoj vezi traži uzbudjenja, akcije i jako puno strasti.

Muškarac sa ovom pozicijom Venere najčesće padne na crvenokose devojke ili one koje vole da nose tu boju. Žena koja mu se dopada je brza i lako se ljuti. Ona mora biti prva u necemu ili najlepša u društvu.

Venera (ljubav) u znaku Bika

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Ove cure veoma vole ljubav kao i život. Uživaju u svim čulnim zadovoljstvima. Ne zaljubljuju se lako, jer imaju pravi ženski princip. Njihov muškarac mora biti hranitelj, a ne samo mužjak. Materijalni aspekt im je veoma bitan, ako u jednom muškarcu ne nađu ljubav i sigurnost ništa ih ne može zadržati. Ove dame su veoma lepe, čak najlepše pripadnice zodijaka. Imaju figuru pešcanog sata čak i kada imaju viška kilograma. Zavodljivost im je data da u svoj život privuku izobilje i ljubav. Uživaju u prirodi, a najviše od svega vole slatkiše.

Muškarac sa pozicijom Venere u Biku voli raskošne devojke naglašenih oblina.

Venera (ljubav) u znaku Bliznaca

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Koketa koja pleni dečijim osmehom i radoznalim pogledom. S njom nikada nije dosadno, jer je puna informacija i zanimljivosti. Najviše od svih Venera voli tržni centar i mobilni telefon. Voli da je u trendu i uvek je u centru zbivanja. Ako, pokušate nesto da joj sakrijete, neće ostati živa dok ne sazna šta se krije od nje! Veoma je komukativna pa joj je idealna profesija vezana za komunikaciju i medije.

Kod muškaraca je privlači njegov intelekt, jer ona ne voli da se dosađuje. Privući će je muškarac koji vozi bicikl ili je profesionalni vozač, a najčešće će pasti na večitog dečaka prćastog nosa i krupnih očiju. Ona uvek ima dva mobilna telefona, automobila, momka ili dve profesije. Vrlo pametna i snalažljiva i uvek dođe do svog cilja. Devojka koja voli da se maksimalno zabavlja i koju nije lako zadržati na jednom mestu.

Muškarac s Venerom u Blizancima pada na dame lepih ruku i mladalačkog izgleda i duha.

Venera (ljubav)u znaku Rakа

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Оna je veoma nežna, romantična i emotivna.Venera koju je vrlo lako osvojiti poezijom, lepim rečima i nežnošću. Kada oseti zanos, odmah počinje da mašta o deci i daruje im imena. Kao mala devojčica je svojoj budućoj ćerki dala ime. Uživa da pomaže drugima jer je ona majčinski princip.

Lako stvara najlepše stihove, prožete najfinijim senzibilitetom. Divna duša koja se ogleda u njenim očima, prepunim ljubavi i mašte. Ona traži muškarca o kojem će brinuti, a za uzvrat iziskuje posvećenost i razumevanje njene prenaglašene sentimentalnosti. Najviše uživa u atmosferi doma i svojoj porodici.

Muškarac sa Venerom u Raku se zaljubljuje u devojke koje vole decu, životinje, dom… Ona mora imati izraženije oči i grudi.

Venera (ljubav) u znaku Lava

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Evo jedne filmske dive koja uživa u ulozi kraljice. Devojka koja svojom pojavom izaziva pažnju i divljenje, a oko nje je uvek raskoš i sjaj. Ona mora tako, jer ne ume i ne želi drugacije. Rođena je da u svoj život privlači ljubav i pažnju. Venera koja zrači strašću, željom i toplinom. Ona tačno zna sta želi i kako to da ostvari. Nikada nije prosečna pa je ne privlače proste i obične stvari.

Muškarac koji je zaintrigira mora biti u nečemu poseban, moćan i uspešan da bi se ona pored njega osećala kao princeza. Mars kog odabere mora davati mnogo pažnje, vremena, strasti, a najviše od svega ljubavi. U društvu dece i sama podetinji, takva joj je priroda. Obožava pozornicu, scenu i reflektore pa se često ova Venera bavi glumom.

Muškarac sa Venerom u Lavu pada na strastvene devojke koje imaju kraljevsko držanje i ponašanje.

Venera (ljubav) u Devici

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Mnogo puta sam se i sama pitala šta je tačno ljubav. Da li je to osećanje koje proizilazi iz naše glave ili srca..? Da li je to emocija ili senzacija koja se odvija u nama kada sretnemo nekog sa sličnom energijom. Mnogi filozofi su pokušali da odgovore na to pitanje, ali pravog odgovora i dalje nema. Možda prosto nije moguće analizirati ljubav, iako Venera u Devici uživa u detaljnoj analizi svakog odnosa.

Nije ova devojka emotivno blokirana, hladna i površna. Ona samo želi savršenu ljubav keiranu po njenim parametrima. Kada se zaljube traže odgovore, rešavaju enigme, trudeći se da sve bude u savršenoj harmoniji i skladu. Ovoj curi treba puno pažnje i strpljenja, jer kada prođu svi njeni eksperimenti, ona daje svoj maksimum, kroz posvećenost i stvaranje jedne kvalitetne, stabilne zajednice.

Veoma skomna, moralna, požrtvovana devojka, osvaja ljupkošcu, čistim srcem i intelektom. Njena pojava je privlačna, jer je devičanski tip jedan od najlepših. Sposobna je za vrhunska umetnička ostvarenja. Najviše uživa u učenju, proučavanju i kućnim ljubimcima, a neretko se bavi zaštitom prava životinja.

Muškrca sa ovom Venerom privlače skromne, ljubazne i pametne devojke.

Venera (ljubav) u znaku Vage

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Vaga je najfiniji znak horoskopa zadužen za partnerske odnose i harmoniju. Ako se vaša Venera našla u ovom znaku imate sreće, zato što vam je urođen osećaj za pravdu, partnerstvo i harmoniju. Devojke sa ovom natalnom pozicijom su lepe, nežne, prave zavodnice. Nema muškarca koji može odoleti njenom šarmu, fizičkom izgledu i urođenim diplomatskom stavu.

Veoma su lepe i skladno građene, gracioznog držanja. Imaju odličan osećaj za modu, pa su često najbolje obučene, ušuškane u pastelne boje sa raznim modnim detaljima, a najviše od svega vole ogrlice kojima ističu svoj dekolte. Dopadaju im se fini, kulturni, šarmantni muškarci sa urođenim osećajem za diplomatiju i pravdu. Često su ove Venere, zbog umetničkog dara, u svetu mode, muzike, filma i slikarstva, a nije retko da su žene diplomata i pravnika. Vole partnerstvo i udruživanje, groze se svađa i prostatluka.

Muškrac sa ovom Venerom se zaljubljuje u mazne devojke prijatnog glasa i gracioznog držanja.

Venera (ljubav) u znaku Škorpije

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Ovo je jedna magična zavodnica koja hipnotiše mužjaka svakim atomom energije. Žena puna strasti i seksepila, ume da bude jako posesivna i ljubomorna, a olako svoju ljubav pretvori u najveću mržnju koja razara sve oko nje, pa i nju. Ova devojka voli strastveno, do same smrti i zato bira muškarca sličnog senzibiliteta, koji može da prati i zadovolji njene ambicije i dubine.

Njena pojava je mistična, obavijena nekim velom tajne i magije. Pleni svojim izgledom i seksualnom energijom. Opasna zavodnica i najbolja ljubavnica, iz koje izbijaju bujice strasti i emocija. Uživa u zavođenju, a često je zanimaju okultne stvari i misticizam.

Muškarac sa ovom Venerom pada na bogate naslednice, devojke jako izražene seksualne energije, obučene u tamnije tonove garderobe.

Venera (ljubav) u znaku Strelca

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Devojka koja zrači srećom, koja ne skida osmeh sa lica čak i kada je povrđena. Ona uvek nastavlja dalje, puna entuzijazma i vere u bolje sutra. Ovu devojku ništa ne može slomiti i obehrabriti. Zavodi naivnom i dečijom dušom, punom nade i dobrote. Ona ima avanturističku i filozofsku prirodu, pa se ne zadržava u vezi koja je neispunjava. Odlazi očas posla kao i kada se sprema na put, bez mnogo vremena da razmisli i pati.

Zanimaju je daleke stvari, religija, filozofija… pa joj odgovara muškarac koji će moći da je prati u tome. Veoma je zanimljiva i uvek nešto novo uči i istražuje. Puna je strasti i ljubavi, veruje i čeka onog pravog, da sa njim obiđe sva ona mesta o kojim mašta. Venera koja želi ljubav bez gušenja i predrasuda, u svom najčistijem obliku. Ona širi sreću u svom okruženju i dobar je prijatelj.

Novac joj dolazi kroz inostranstvo, putovanja, religiju i filozofiju… Rođena je pod srećnom zvezdom i svog princa će sresti slučajno ili će ga prizvati svojom abnormalnom željom i entuzijazmom.

Muškarac sa ovom Venerom obraća pažnju na devojke izražene duhovne prirode. Privlače ih nasmejane cure, pune nade i vere, a često se zaljube u duge noge i plavu kosu.

Venera (ljubav) u znaku Jarca

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Dama koja osvaja stavom, držanjem i hladnoćom. Njena pojava je hladna, često izgleda kao najlepši kip, daleka i neosvojiva. Šta se krije duboko u njoj? Ako muškarcu pođe za rukom da zaintrigira ovu devojku, prodrma njene emocije, nastaje erupcija strasti i ljubavi, izazvana zemljotresom voljenog muškrca. Venera koja voli do kraja vremena ljubavlju koju je čuvala u kamenu, otpornom na sve. Čeka ona dugo svog čoveka, ali se ne daje svakom, zato što zna tajnu večnosti. Postojana, umerena devojka, odana i privržena tradiciji i njenim vrednostima. Često je poslovna žena, koja gradi karijeru. Jedna od najlepših devojaka.

Muškarac sa ovom Venerom pada na crnke i poslovne dame. Često mu se dopadnu starije cure.

Venera (ljubav) u znaku Vodolije

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Devojka koja najviše uživa u druženju i prijateljstvu. Osvaja drugačijim pogledom na svet, neobičnim duhom i bezuslovnom ljubavlju prema svima i svemu. Njena pojava je avangardna, čak i kada nije lepa ona ima to nešto drugačije, modernije. Najbolji je prijetelj svom partneru i to isto očekuje od njega. Ako u ljubavi nema prijateljstva, ona odlazi jer ne vidi smisao da se dvoje vole, a da budu neprijatelji koji konstantno ratuju. Krasi je tolerancija, razumevanje i korektnost. Koketna, vrcava i neuhvatljiva, voli ceo svet i uvek je korak ispred svog vremena, zbog dara da vidi budućnost, tačnije rođena je kao vizionar.

Jako je neobična, pa takvog partnera bira za sebe, ne bi li uživali u unirvezalnoj i bezuslovnoj ljubavi. Kada nađe to što traži, ostaje ljubav zapisana u vremenu i prostoru. Često ume da šokira partnera i okruženje i uvek je nepredvidiva.

Muškarac sa ovom Venerom voli neobične devojke pune fiks ideja.

Venera (ljubav) u znaku Riba

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Venera u ovom znaku daje duboke emocije i jaku intuiciju. Devojke sa Venerom u znaku Riba vole duboko i jako i svaki deo njih je satkan od emocija. Odlična pozicija za pisanje i umetnost. Uživa u emocijama, maštanju i bajkama. Sanja budna najlepše snove, čekajući princa na belom konju. Sklone su da idealizuju pa često budu povređne. Ona je luckatsa sanjalica i kreator nalepših priča i bajki. Obožava šminku i parfeme.

Muškarac sa ovom pozicijom privlači najlepše devojke, a dopadaju mu se sve one koje su maštovite i vole dugo da spavaju.

Astrolog: Sanela Duda Minić

Novo doba

Pročitaj još

ASTROPSIHOLOGIJA: Lavirint duše i karmičke lekcije Plutona

Izreka “Karakter čoveka je njegova sudbina”, misao poznatog antičkog filozofa iz Efesa, Heraklita, predstavlja samu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *