Sunday , November 29 2020
Naslovna / ASTRO / SAMO ZA DAME: Izračunajte gde je Venera u njegovom horoskopu i saznajte sve o njemu
Foto-ilustracija: pixabay.com

SAMO ZA DAME: Izračunajte gde je Venera u njegovom horoskopu i saznajte sve o njemu

Žene su nežna i sentimentalna bića, satkana od emocija i ljubavi. Oduvek je ženu zanimala budućnost kao i koliko je voljena od strane svog izabranika. Da li se dopada onomе koji je zaintrigirao i na koji način bi mogla da ga zavede?

Kao što žene u svom natalnom horoskopu imaju Veneru, planetu ljubavi, uživanja, naslade, lepote tako i u muškim natalnim kartama ona označava u čemu uživaju, na koji način doživljavaju ljubav i kakav ukus imaju.

Ako ne znate gde se vašem dragom nalazi Venera kliknite OVDE, ukucajte datum, vreme, mesto rođenja i pogledajte njegovu natalnu kartu. Otkrijte u kom znaku se nalazi Venera i pročitajte tekst s tumačenjima koji sledi.

Venera u znaku Ovna

Muškarac sa ovim položajem Venere u svojoj natalnoj karti se jako brzo zaljubi, a još brže odljubi. Kada mu se devojka dopadne, neprestano misli na nju i svim silama se trudi da je zavede jer mu je urođen takmičarski i borbeni duh. Veoma je direktan, ume da bude i napadan. Strasti mu se brzo bude, pa bi se za njega moglo reći da gori od ljubavi kada je zainteresovan. Nije mu dato da toplo i nežno voli ženu.

Mogla bih ga opisati kao pećinskog čoveka koji svoju dragu uhvati za kosu pa u jazbinu. Dopadaju mu se energične i strastvene žene sa jakim stavom i po malo muškom energijom. Vrlo mu je važno da li će devojka bude lepa, po njegovim merilima. Ne voli napadno našminkane cure, kičasto obučene, kao ni one sa raznim dodacima tipa umetak, nokti i slično. Obično se zaljubljuje u prznice ili devojke koje odaju utisak da su ljute. Ljubavne veze počinju brzo, isto tako se završavaju. On traži najbolju i najaču devojku. Po ukusu su mu sve one ratnice i amazonke, sportiskinje, dame koje nose uniformu. Devojke svetle kose, lepog lica, mišićavog ili mršavog tela imaju prednost.

Venera u znaku Bika

Bikom vlada lepa Venera pa je uticaj u muškom natalu veoma povoljan. Muškarci rođeni sa ovim položajem Venere gotovo uvek imaju neki umetnički talenat. Kako Bik vlada grlom imaju prijatan glas i lepo pevaju. Momci koji umeju da vole i uživaju u ljubavi. Udvaranje im je sporo i veoma romantično uz dobro vino, muziku i ples. Kad se zaljube umeju to da pokažu i veoma su nežnih osećanja. Dopadaju im se lepo građene devojke sa kojim kilogramom viška kao i sve one dame koje imaju lep i umilan glas.

Zaljubljuju se u pevačice, bankarke, cvećarke, kuvarice. Bitna im je sigurnost u vezi i ka tome teže. Njihova dama mora znati dobro da kuva i sprema kolače, a ne bi bilo loše da je materijalno obezbeđena. Privlače ih tamnije oči kao i tamniji ten, kosa. Ako vam je gospodin izabranik srca, spremite mu najukusniju večeru uz dobar desert.

Venera u znaku Blizanaca

Don Žuan koji obožava da komunicira porukama i mejlovima. Ako mu se dopadnete, non-stop će biti s vama u komunikaciji iako se lako može desiti da mu se sviđa još neka cura. Ljubav na dva toka ili paralelne veze. Venera u vazduhu pa i ljubav lebdi okolo, ali teško dobija formu. Zaljubljive prirode, lako ga je osvojiti dobrim i zanimljivim razgovorom. Dama koja mu se dopada mora imati lepe i negovane ruke, ramena i tanji struk. Obično su to cure svetlije kose i mladalačkog izgleda ili ponašanja. One su balerine, voditeljke, pisci ili one koje su često u tržnim centrima. U vezi očekuje da mu žena čita misli i da uvek ima dešavanja, jer ne podnosi monotoniju. Veoma je lukav i prepreden, ume materijano da iskoristi ženu da bi drugu sponzorisao. Sa ovim momkom nikada nije dosadno, jer je stalno u pokretu ili u vožnji, obožava svoj automobil.

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Venera u raku

Muškarac sa ženskim srcem. Nema momka koji će vas bolje utešiti ili razumeti od njega. Romantičan i jako sentimentalan, spreman za ozbiljne suze ako ste povređeni ili je povređen. Dopadaju mu se cure s velikim grudima, jer mu je majčinstvo najlepša stvar na svetu. Obično pada na devojke krupnijih suznih očiju, krhke građe koje traže zaštitu. To su sve one dame koje vole kuću, decu, životinje, majku, a ne vole izlaske i društvo. Brzo se zaljube i vole po malo da pate, to u njima budi jake emocije i osećaj ljubavi. Umeju biti posesivni i po malo ljubomorni. Kada uđe u vezu, odmah razmišlja o braku i porodici. Od svih muškaraca ovaj najviše voli majku, ženu i otadžbinu.

Venera u znaku lava

Evo jednog savršenog glumca koji podseća na one latino zavodnike. Pogled koji obara, poljubac koji osvaja. Kada mu se dopadne devojka ne odustaje. U stanju je da je uhodi danima i obasipa skupim poklonima. Njegova ljubav je vrela i za sebe bira uvek dostojnu partnerku. Dopadaju mu se dame koje su popularne ili poznate po nečemu. Žena u koju se zaljubljuje mora imati nešto šljašteće na sebi i biti savršeno obučena, onako skupo. Obično su to plavuše obučene po poslednjoj modi. Veze su mu filmske, u njima je puno strasti, ljubavi i poklona. On želi da vlada ženom, pa često ostane prznih ruku.

Venera u znaku device

Momak koji je jako stidljiv kada su u pitanju devojke. Nikako ne pronalazi način ili reč pa često ne pređe na delo. Manjak samopouzdanja ga pretvara u hladnog tipa koji samo posmatra ili se okreće nekim drugim ljubavima. Ako mu se dopadnete trudiće se da vam uvek bude na usluzi i brinuće o vama kada to nije potrebno. Dopadaju mu se devojke koje su sklone gunđanju i analizi stvari ili događaja. Zaljubljuje se u nenametljive i skromno obučene cure a obično pada na lep ženski stomak. Devojka koja ga očara mora biti jako uredna i obučena pod konac. Obično su to sve one dame koje imaju profesiju vezanu za zdravstvo, medicinu ili veterinu.

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Venera u znaku Vage

Položaj ove natalne pozicije otkriva muškarca koji retko kada može biti sam. On teži uvek ka partnerskim odnosima čak i kada nije zaljubljen. Venera je u sedištu pa im je podaren lep fizicki izgled i osećaj za diplomatiju. Neverovatno su šarmanti i umeju da osvoje ženu kao pravi džentlmeni. Ovi momci ne vole agresivne ili nametljive dame kao ni one koji imaju mušku crtu u karakteru. Dama po njegovom ukusu je uvek graciozna, vaspitana, umiljata. Dopadaju mu se diskretno našminkane i lepo obučene žene sa finim manirima. Zaljubljuje se u mankenke, pravnice, frizerke ili one koje su često u salonima lepote. Teži ka harmoničnim i trajnim odnosima. Osvojićete ga tihim i umilnim glasom kao i držanjem jedne dame.

Venera u znaku Škorpije

Majstor u zavođenju uvek magnetski privlačan zbog te urođene nedokučivosti. Kada mu se žena dopadne ona je već osvojena. Ako vas je odabrao, pustiće da bude zaveden dok vas polako uvlači u svoj svet tame. Za njega ljubav znači bol, pa će često muškarac sa ovom natalnom postavkom povređivati svoju partnerku ili vešto manipulisati njome. Dopadaju mu se seksipilne devojke u tamnijim tonovima garderobe. Zaljubljuje se u sve one koje imaju jaku seksualnu energiju, one koje se bave okultnim stvarima, one koje nose dozu opasnosti. U vezi očekuju totalnu dominaciju i manipulaciju, a seks im je najbitniji faktor ostanka sa izabranicom.

Venera u znaku Strelca

Momak koji je uvek iskren i jako dirktan u ljubavnoj ponudi. Ume da se zaljubi i to pokazuje. Često su muškarci sa ovim položajem Venere malo prgave naravi, tačnije brzo se naljute. Dopadaju im se devojke koje duhovno i moralno rade na sebi. On ne voli da se dosađuje i ne voli ono što je lako dostupno pa se često zaljubljuje u strankinje ili one koje ne žive u istom gradu. Sve devojke koje često putuju, devojke na fakultetu ili kursu, predavačice, joga instruktorke… kod njih imaju najviše šanse. Obično im se dopadaju plavuše sportske građe. Kako imaju vatrenu Veneru koja u znaku Strelca širi vatru i strast, skloni su preljubi. Ne ostaje u vezi koja ga guši ili ograničava.

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Venera u znaku Jarca

Muškarac koji se jako teško zaljubljuje i kojeg ne zanima mnogo fizički izgled dame. Važno mu je da ona bude ostvarena kroz karijeru i da je nezavisna. Voli jednu ženu celog života, čak je spreman da čeka do kraja. Dopadaju mu se starije cure ili one koje su malo ozbiljnije, a oduševiće ga ako imate dobar, stabilan posao. Poštuje tradiciju i njene vrednosti, nikada neće biti s damom koja više otkriva nego pokriva. U vezi je često odan i privržen. Kao mlađi momak bira starije, a kao stariji mlađe žene. Položaj kasnijeg braka.

Venera u znaku Vodolije

Nema zanimljivijeg momka od ovog jer mu je Venera u vazdušnoj Vodoliji i kod njega je sve slobodna volja. Teži ka drugačijim odnosima i jako teško ulazi u brak. Nije veran, jer voli da ruši ograničenja. Dopadaju mu se sve njegove drugarice, a često brka ljubav i prijateljstvo. Često ulazi u zabranjene veze, ume da zaluta u tuđe dvorište. Zaljubljuje se u otkačene, nepredvidive, čudne i lepe devojke. One moraju u nečemu biti ekstremne. Sve devojke koje izučavaju astrologiju, stjuardese, one koje rade u humanitarnim organizacacijama ovog deliju zanimaju. Njega je teško vezati, pa je savet za dame koje pikiraju ove momke da mu daju potpunu slobodu i da mu budu prijateljice.

Venera u znaku Riba

Egzaltirana Venera koja ovim muškarcima daje izuzetan šarm i zavodljivost. Princ na belom konju koji sanja svoju začaranu princezu ili morsku sirenu. Momak koji se zaljubljuje u zauzete dame duge kovrdžave kose i lepo izvajanog tela. To su sve one filmske dive, devojke koje imaju tajnu i koje su izuzetno lepe. Često to može biti devojka koja voli bisere, školjke i more a moze se desiti da je iz mešovitog braka. Ljubavi im se događaju na moru, plaži ili se zaljube u neku lepu devojku daleko od svog doma. U vezi se predaju celi, ali duplo više očekuju od žene, pa mogu biti naporni i posesivni.

Astrolog: Sanela Duda Minić

Novo doba

Pročitaj još

ASTROPSIHOLOGIJA: Lavirint duše i karmičke lekcije Plutona

Izreka “Karakter čoveka je njegova sudbina”, misao poznatog antičkog filozofa iz Efesa, Heraklita, predstavlja samu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *