Sunday , November 29 2020
Naslovna / ASTRO / RETROGRADNI MERKUR U RAKU: Ovih 5 znakova Zodijaka posebno moraju da se čuvaju!
Foto-ilustracija: pixabay.com

RETROGRADNI MERKUR U RAKU: Ovih 5 znakova Zodijaka posebno moraju da se čuvaju!

Jun je zaista čudesan i poseban mesec u 2020. godini zbog pojave dva pomračenja i nekoliko retrogradnih planeta kojima se od 18. juna pridružuje i retrogradni Merkur u znaku Raka – aspekt koji mnogima pomera tlo pod nogama.

Junski retrogradni Merkur neće biti drugačiji od predhodnih svojih retrogradnih faza. Moguće je odlaganje, pogrešne informacije, gubitak stvari, suočavanje sa lažima i teškom istinom, zatvaranje duše.
Ta stara i dobro poznata Merkurovska energija na isti način nas pogađa i u junu 2020. godine…

Mnogi znakovi Zodijaka osećaće zbunjenost i napetost u vazduhu, ali na sledećih 5 horoskopskih znakova retrogradni Merkur imaće najveći uticaj!

Ovan

Dragi Ovnovi, uskoro ćete osetiti neobične vibracije retrogradnog Merkura na svojoj koži. U prethodnih nekoliko meseci živeli ste “na ivici”. Sve što ste poželeli, odmah ste sproveli u delo. Odluke su donošene brzo, a i brzo su se pokazale kao pogrešne. Sada je trenutak da usporite. Sledi periodu suočavanja sa posledicama i naplata starih dugova. Suočite se sa promenama, a nakon toga ćete pronaći mir.

Rak

Retrogradni Merkur kao da je jedva čekao da pristupi vašem nežnom znaku Zodijaka. Moguće je da ćete se osećati uznemireno, nervozno. Očekuje vas poplava osećaja koje nija teko lako ispoljiti. Suočavate se sa raznim tajnama i stičete nove lekcije. Umesto da kanališete energiju na negativnost, usmerite je ka optimizmu i duhovnom rastu.

Ilustracija: pixabay.com

Devica

Retrogradni merkur vam donosi veliko opterećenje i osećaj kao da gubite kontrolu. Moguće je da će osoba kojoj verujete početi da pokazuje svoje pravo lice. Ne budite razočarani ako se jedan odnos sada završi zauvek – smatrajte da vas je retrogradni Merkur spasao od nove tuge i nevolje.

Škorpija

Ispunjavaju vas negativne misli, a naročito vam ne prija talas pomešanih emocija koje ne možete da prikrijete. Škorpije su uvek misteriozne i tajanstvene, ali sada neće uspeti da prikriju osećanja. Dopustite im da izađu iz vas, ne porikujte ih. Neka se izliju iz vaše duše poput vodopada i neka ih zauvek vreme odnese. Ubrzo ćete se osećati oslobođeno.

Ilustracija: pixabay.com

Jarac

Realnost ne ispunjava vaša očekivanja i zato ne želite da vidite svoje probleme, nesporazume i greške. Nosite “naočare” zablude i ušuškane laži. Retrogradni Merkur će vas podstaći da zaista sagledate istinu u oči i suočite se sa svim neprijatnim iskušenjima koje vam život trenutno servira. Ne brinite, izaćićećete iz ove bitke kao pobednik.

Retrogradni merkur u znaku Raka imaće najveći uticaj na vaše emocije i način na koji ih izražavate. Ne putavajte ih, pustite da slobodno izađu iz vaše duše.

Pročitaj još

ASTROPSIHOLOGIJA: Lavirint duše i karmičke lekcije Plutona

Izreka “Karakter čoveka je njegova sudbina”, misao poznatog antičkog filozofa iz Efesa, Heraklita, predstavlja samu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *