Tuesday , December 1 2020
Naslovna / ALTERNATIVNA MEDICINA / Hidrogen je rešenje! Ruski lekar otkrio kako da ostanemo zdravi a da ne potrošimo novac
Foto: Wikimedia

Hidrogen je rešenje! Ruski lekar otkrio kako da ostanemo zdravi a da ne potrošimo novac

Ivan Pavlovič Neumivakin je ruski lekar, doktor medicnskih nauka, naučni radnik i publicista. Objavio je na stotine naučnih radova, bavio se kosmičkom medicinom i osnovao prvu bolnicu na kosmičkom brodu.

Dr Neumivakin je, pored svega toga, poznat i po velikim naporima da pomogne običnom čoveku da se izbori za svoje zdravlje, bez skupih preparata.

Hidrogen je taj neverovatni preparat, koji će vam biti pravi kućni lekar i priskočiti u pomoć u svakoj situaciji.

Prema rečima dr Neumivakina, običan hidrogen, koji jeftino možemo kupiti u svakoj apoteci, treba koristiti svakodnevno. Može nas izlečiti, zaštititi od bolesti, i pomoći u očuvanju zdravlja u svakom smislu.

Hidrogen je, kako tvrdi, antioksidans, koji se proizvodi u našim crevima, ali samo ako su creva potpuno zdrava. Zdravim crevima, nažalost, niko danas ne može da se pohvali, zbog nepravilne ishrane i načina života.

U mikoropovrću, koje je ubrano nedelju dana nakon klijanja, koncentracija antioksidanasa je vića i do 10 puta.

Dr Neumivakin nudi jednostavan pristup i objašnjava na koje se sve načine može koristititi hidrogen, odnosno, kako hidrogenom tretirati različite bolesti i smetnje.

Ukoliko smo istrajni i koristimo hidrogen kroz njegov specifičan sistem lečenja, on će poubijati parazite, bakterije, viruse, pa čak i ćelije raka, kaže dr Neumivakin.

Ovaj preparat jedino ne smeju koristiti oboleli od hemofilije, dok svi ostali mogu slobodno konzumirati hidrogen.

Pogledajte video, s prevodom na srpski, u kom Neumivakin objašnjava kako se sve koristi hidrogen u cilju očuvanja zdravlja.

Pročitaj još

Zašto treba zubima da zdrobite semenke dok jedete grožđe

U semenkama crnog grožđa nalaze se tri najjača biljna flavonoida, resveratrol, kvercetin. antocijanidi i proantocijanidi (OPC). …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *