Tuesday , November 24 2020
Naslovna / ASTRO / Ovakve žene voli muškarac Ovan!
Foto-ilustracija: pixabay.com

Ovakve žene voli muškarac Ovan!

Ovan je prvi od svih znakova u horoskopu, te je stoga inicijator, inovator, pionir u svemu… A na kakve dame pada muškarac u ovom znaku.

Muškarac rođen u ovom znaku je oličenje muškosti, pun energije, sportista, avanturista, ratnik, borac… i uz to je veoma lojalan.

Zaljubljive su prirode, puni pozitivne energije, a kada se Ovan zaljubi, ceo komšiluk to oseti, jer su u stanju da se danima lickaju i doteruju.

Nikad ne odustaju od svog plena, samo mogu praviti kratke pauze u svojim osvajanjima. Kada osvoji plen, ume da se ohladi, pa ga valja stalno izazivati.

Dakle, dame, ako vam je neki Ovan zapao za oko i ne možete da ga izbacite iz glave, probajte da ga izazovete, a nakon što uspe da odgovori na izazov, dajte mu novi izazov.

Ovan ume i da odustane od izazova, ali ako mu je baš stalo, prevrnuće nebo i zemlju samo da ostvari svoj cilj. Tako ćete i znati koliko mu je stalo.

Ovan nema neki poseban tip, kad je izgled u pitanju. On oseća energiju, pokreće energiju i želi da bude motivisan energijom. Dakle, privlače ga energične dame.

Najbolji savet, pokažite da ste spremni na sve i da imate energiju, zatim ga izazovite i Ovan će biti vaš. Samo pazite, igrate se s vatrom. Ako to nije zaista muškarac koji vam se sviđa, već biste samo da imate prolaznu avanturu, možda Ovan i nije najbolji izbor.

Pročitaj još

ASTROPSIHOLOGIJA: Lavirint duše i karmičke lekcije Plutona

Izreka “Karakter čoveka je njegova sudbina”, misao poznatog antičkog filozofa iz Efesa, Heraklita, predstavlja samu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *