Wednesday , December 2 2020
Naslovna / ASTRO / Ova 3 horoskopska znaka su najveći zavodnici Zodijaka
Foto-ilustracija: pixabay.com

Ova 3 horoskopska znaka su najveći zavodnici Zodijaka

Biti zavodnik zavisi od mnogih osobina ličnosti i teško može da se kaže za nekoga da je zavodnik, samo na osnovu horoskopskog znaka, ali ako bi trebalo izabrati tri nejveća zavodnika među svim znakovima, onda su to Lav, Blizanci i Škorpija.

Lav

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Osvajaju bez premca, suptilno i s puno mašte. Prići će vam puni samopouzdanja, s neodoljivim šarmom i osmehom koji će obasjati čitavu prostoriju. Lavovi su velike “face”, poznaju sve bitne ljude i s njima vam sigurno ne može biti dosadno. S njima ćete zaista imati kraljevski tretman, a pošto su poznati kao veliki džentlmeni, dodatne poene dobiće lepim i pomalo zaboravljenim manirima.

Pripadnici ovog horoskopskog znaka ne vole da gube i uvek idu na pobedu. Flert je za njih više od puke gimnastike, oni uživaju u svakom koraku osvajanja pa čak ih intrigira kad moraju malo više da se pomuče oko nekoga.

Blizanci

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Imaju interesantan prijateljski pristup, koji zapravo, skoro uvek završava posao. Duhoviti su, vrlo šarmantni, ali i obrazovani. Blizanci su toliko zabavni da biste mogli sate provesti u priči s njima, a da ne osetite koliko je vremena prošlo.

Imaju neodoljivu harizmu kojom jednostavno privlače ljude oko sebe, veoma su pozitivni i imaju osećaj za druge, pa vam s njima nikada neće biti neprijatno.

Škorpija

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Kada Škorpija uđe u prostoriju, to, jednostavno, svi moraju da primete. Prodorno bezobrazni pogled osvaja i bez dodira, a kada izabere plen, osvaja ga za najviše nekoliko sati.

Škorpijama posebno ide od ruke neverbalna komunikacija i često je koriste dok pažljivo slušaju šta imate da kažete. Niste ni postali svesni da vas je Škorpija još na početku večeri izabrala kao budućeg partnera, a već ste se našli u čvrstom zagrljaju.

Novo doba

 

Pročitaj još

ASTROPSIHOLOGIJA: Lavirint duše i karmičke lekcije Plutona

Izreka “Karakter čoveka je njegova sudbina”, misao poznatog antičkog filozofa iz Efesa, Heraklita, predstavlja samu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *