Monday , November 30 2020
Naslovna / ASTRO / KOSMIČKA ADRESA: Pronađite algoritam svog života
Foto-ilustracija: pixabay.com

KOSMIČKA ADRESA: Pronađite algoritam svog života

Vaš unutrašnji potencijal je kao paket koji je univerzum poslao na Zemlju za vas. Da bi taj paket stigao baš do vas, mora da postoji adresa na koju se šalje. Ali, i da biste vi mogli da podignete taj paket, morate da znate svoju adresu.

Nije tek tako jednostavno pronaći svoju adresu, ali zar treba da bude jednostavno odgonetnuti sopstveni život? Nekad su potrebne godine da čovek pronađe rešenje za lavirint svog života.

Mnogi ljudi misle da su jedini uticaji na čovekov život porodica u kojoj je vaspitan, sredina u kojoj je odrastao i partneri s kojima je bio. Međutim, sve te relacije postoje u mnogim varijantama, a svaka od tih varijanti je individualna i dolazi iznutra. To je taj paket životnih potencijala kojima je potrebno usmerenje.

Postoje mnogi alati za otkrivanje kosmičke adrese, a najpoznatiji su Astrologija i Numerologija. Vaš momenat i mesto rođenja je presek univerzuma u tom trenutku, kad ste se prvi put pojavili ovde. Taj presek je vaša kosmička adresa, a njeni kodovi su takvi da nam je potreban algoritam kroz koji je tumačimo da bismo mogli da je obuhvatimo svojim ograničenim umom.

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Vibracija univerzuma u tom trenutku krije ono što vas istinski motiviše u životu, kao i šanse i opasnosti kanalisanja te motivacije. Tako život šalje poruke da li se nalazite na putu ostvarenja svoje misije ili ne. Koja je to misija? Vaša kosmička adresa sadrži sve potrebne informacije i usmerenja, ali je važno da je na pravi način protumačite.

To se može uporediti s pisanjem knjige. Proces počinje kad olovka počne da ostavlja trag na papiru, ili tastatura na monitoru, ali ideja knjige, ono o čemu će ona biti, je već postojala u piščevoj glavi. Ako pisac zaboravi tu početnu ideju, nije u mogućnosti da nastavi pisanje knjige, baš kao što ni mi ne možemo da nastavimo sa svojim životom, jer smo izgubili ideju o čemu se tu uopšte radi. Zato je neophodno pronaći svoju kosmičku adresu, pomoću natalne karte, numerološke karte ili bilo kog drugog metoda, ali najvažnije je da tu spoznaju prati i rad na sebi i ostvarenju svojih potencijala koji u toj fazi već postaju ciljevi.

Portal Novo doba neće se baviti horoskopom i drugim vidovima tumačenja skrivene stvarnosti samo na nivou zabave. Mi idemo korak dalje i težimo onome čemu astrologija i služi – osvešćivanju. Međutim, ovde moramo da vas upozorimo, da jednom kada nešto spoznate, to više nikada ne može ponovo postati nespoznato. Svaki korak načinjen u pravcu znanja stavlja vam u ruke i odgovornost da to znanje upotrebite i obogatite svoj život.

Novodoba / ExpandedConsciousness

Pročitaj još

ASTROPSIHOLOGIJA: Lavirint duše i karmičke lekcije Plutona

Izreka “Karakter čoveka je njegova sudbina”, misao poznatog antičkog filozofa iz Efesa, Heraklita, predstavlja samu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *