Monday , November 23 2020
Naslovna / ASTRO / HOROSKOP ZA JUN: Ovog meseca bolje prilike nego prošlog, za većinu znakova
Foto-ilustracija: pixabay.com

HOROSKOP ZA JUN: Ovog meseca bolje prilike nego prošlog, za većinu znakova

Planete će za većinu horoskopskih znakova, ovog meseca biti naklonjenije i doneti nove poslovne šanse, kao i nove emotivne prilike. Ali, za neke znakove će biti i trzavica. Saznajte šta vas sve čeka u periodu koji dolazi.

Saznajte zašto su Blizanci najšarmantniji znak u horoskopu

OVAN

Posao: Svi oni koji su se doškolavali i usavršavali, ovog meseca mogu da očekuju rezultate i nove početke na poslovnom planu. Pravo je vreme da napravite promene, polako ali sigurno idete ka cilju ostvarivanja nekog vašeg sna. Generalno, povoljan period za sve pripadnike znaka. Postoje uslovi za odličnu saradnju s bankama, pa ako planirate pozajmicu, vrlo lako dobijate.

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Zdravlje: Mesec u kom su moguće prehlade, kao i alergije. Mnogi pripadnici znaka mogu imati problem s plućima zbog nepreležane prehlade. Više tečnosti kao i odmora.

Ljubav: Mesec jun slobodnim Ovnovima donosi uzavrele strasti i neočekivana osećanja prema osobi iz okruženja. Postoje prepreke ka ostvarivanju vaše ljubavne sreće, osoba koja vas zanima može biti u drugom gradu, državi ili je zauzeta. To ce dodatno začiniti vaše ljubavne igrarije i želju za osvajanjem. Pripadnici znaka koji su u vezama ovog meseca mogu švrljati sa strane iz potrebe za većim uzbuđenjem.

BIK

Posao: Mesec u kome vam se smeši dobra poslovna prilika, naročito ako radite nešto vezano za hranu i zdravlje. Imali ste prepreke u predhodnom periodu, a sada je vaše vreme da realizujete svoje vizije i napredujete kroz posao kojim se bavite. Privatnici mogu da očekuju veći priliv novca i naplatu zaostalih dugovanja.

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Zdravlje: Ugroženi su vam parni organi, a najviše oči. Obavezan pregled kod oftalmologa, ako osetite problem sa očima.

Ljubav: Jedan duži period balansriate između prošlosti i sadašnjosti. Pravo je vreme da ostavite prošlost iza sebe i sa nekim ko vas zaista simpatiše, probate nešto novo. Mesec pun dešavanja i udvaranja. Zauzeti pripadnici znaka mnogo šta zameraju partneru, pa odatle sukobi i rasprave. Prošlost je ono što vas muči, pustite je i bićete srećniji.

BLIZANCI

Posao: Blizanci u mesecu pred nama mogu očekivati povoljne poslovne ponude i jako dobar priliv novca. Najviše ponuda će dobiti pripadnici znaka koji čekaju posao u inostranstvu ili oni koji žele dodatni posao. Promene će nastupiti za one koji imaju partnerski posao.

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Zdravlje: Moguće urinarne infekcije kao i problemi s donjim delom kičme.

Ljubav: Ovo je početak perioda kada ćete zaista morati da očistite loše partnerske odnose. Pojačane svađe i rasprave, nerazumevnje u vezi ili braku, pretvra se u pravo bojno polje. Nećete moći još dugo da ćutite i krijete od najbližih da vam je loše. Slobodni pripadnici znaka mogu ući u dve avanture zbog neodlučnosti. Moguće su i tajne ljubavne veze sa osobama iz vaše prošlosti. Bojite se emocija koje osećate.

RAK

Posao: Već duže vreme se ne osećate dobro u svom poslovnom okruženju. Možda trpite nadređene ili vas neko od kolega ugnjevetava. Mesec jun vam donosi mirniji period, možda čak izgladite odnose koji vas opterećuju. Oni koji imaju svoj posao ili rade samostalno, mesec jun donosi lepu aktivaciju novih prilika koje se mogu isplatiti za koji mesec.

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Zdravlje: problemi sa stomakom, a najvise su ugroženi organi za varenje, pa bi bilo pametno posetiti lekara.

Ljubav: Zanimljiv mesec za sve pripadnike znaka. Moguće su tajne veze preko posla, iznenadna zaljlubljivanja i emocije kakve su vam potrebne. Period zabranjenih ljubavi i maštanja. Bićete puni energije i poleta.

LAV

Posao: Mesec koji obećava ali pod uslovom da niste bili lenji u predhodnom periodu. Mnogo ponuda posla preko vaših prijatelja, a najbolje je za pripadnike znaka koji se bave tehničkim zanimanjima ili rade posao vezan za komunikacju i medije.

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Zdravlje: Lavovi koji su zanemarivali simptome u poslednjih šest meseci mogli bi imati retroaktivne posledice. Sklonost ka jakim upalama i infekcijama svake vrste. Mogući problemi sa crevima.

Ljubav: Zaljubljen lav ume da bude baš uporan kao nijedan drugi znak. Mnogi će se ovog meseca pokrenuti i odbijanje neće prihvatiti. Puno sms poruka, mejlova i ljubavnih susreta, a najviše među mlađim pripadnicima znaka. Malo će biti onih koji će odlučiti da prekinu svoju ljubavnu priču, skoro svi će se boriti za ljubav do poslednjeg lavljeg daha.

DEVICA

Posao: Ovog meseca očekujte sjajne poslovne ponude i zadovoljavajući priliv novca. Uživaćete u svom poslovnom okruženju družeći se s kolegama ili poslovnim saradnicima. Ovog meseca spajate zadovoljstvo i posao, a bićete puni novih, jako dobrih ideja. Iskoristite početak meseca za neki novi projekat. Device koje rade u zdravstvu mogu očekivati dobre premeštaje ili nov ugovor o radu. Organizacija vam je odlična, moguća preseljenja u strane zemlje.

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Zdravlje: Device će meseca juna biti sklone raznim virusnim i bakterijskim infekcijama, a najčešce će imati problem sa stomakom.

Ljubav: Dugo vam se nije pojavio neko nov, a priželjkujete osveženje na tom planu. Evo meseca gde se mogu desiti nove i vrlo zanimljive ljubavne priče. Upoznajte nove ljude preko posla ili neke aktivnosti. Biće sijaset poruka i mejlova, pomalo stidljivih sa vaše strane. Opustite se i radujte se novoj ljubavi. Zauzeti će obnoviti veze tako što će malo više pažnje usmeriti na partnera i dati mu napokon jedan osećaj topline. Zračićete nekim magnetizmom, gde god se pojavite.

VAGA

Posao: Vrlo napeta atmosfera na poslu vas sve češće izbacuje iz koloseka. Imate jaku potrebu da stavite tačku na sve, ne razmišljajući o posledicama. Odahnućete ovog meseca. Bićete iznenađeni s kojom lakoćom ćete završavati vaše poslovne aktivnosti i koliko ćete biti voljni za saradnju. Ugovori i promene radnog mesta su mogući baš ovog meseca.

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Zdravlje: Mogući problemi s kostima i skupljanjem tečnosti u organizmu.

Ljubav: Ljubav kao pesma je vaša parola ovog meseca. Zavodljivi i spremni za novo partnerstvo, plenićete gde god se pojavite. Neke Vage će razmišljati o prošlim vezama pokušavajući da shvate gde su pogrešile. Neke će obnoviti stare romanse sa sasvim novim konceptom i pričom. Zauzeti će dobiti vetar u leđa za malo više skitnje i druženja pa su moguće preljube u radnom okruženju ili u drugom gradu.

ŠKORPIJA

Posao: Ove godine sve više napredujete ulažući sve svoje skrivene resurse za dobro poznati cilj. Veoma povoljan početak meseca, dok druga polovina donosi haotična dešavanja u radnom okruženju, a tu je i vaš kratak fitilj. Mogući nagli prekidi ugovora, radnog odnosa ili kockanje s datom šansom. Smirite se i secite samo ono što morate.

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Zdravlje: Visoka temperatura kao i pad imuniteta od polovine meseca juna.

Ljubav: Zakuvali ste nešto pa ste sada mirni. Krajem meseca će oni u vezama i brakovima možda odlučiti da stave tačku na sve, usled prevelike implusivnosti. Vaša tolerancija je na ispitu. Slobodni pripadnici znaka su često u društvu suprotnog pola, uživaju u skrivenim porukama i pogledima, neki će se, često zamisljeni, vraćati u prošlost. Nove ljubavi u mesecu junu neće biti, ali simpatisanja, druženja i strastvenih avantura i te kako.

STRELAC

Posao: Vrlo ste vredni i organizoavni pa će stići nagrade u vidu povišice ili promene radnog mesta. Juna meseca ćete biti omiljeni u svom radnom okruženju. Veoma lep mesec za usavršavanje ili neku obuku.

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Zdravlje: Hronične tegobe i problemi sa stomakom, kao i crevima.

Ljubav: Vragolaste pripadnike znaka očekuje ljubav sa osobom mnogo mlađom od sebe. Ljubavi su moguće i na putu, kao i u inpstranstvu. Zauzti strelčevi možda baš ovog meseca odluče da daju prsten svojoj izabranici. Lep mesec je pred vama.

JARAC

Posao: Niste zadovoljni svojom pozicijom na poslu i polako gubite snagu. Porebno vam je da nešto menjate, a još ne znate šta tačno. Opterećeni ste dugovima i u junu ćete tražiti dodatni posao.

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Zdravlje: Promene raspoloženja i moguće hronične tegobe.

Ljubav: Slobodni Jarčevi imaju odlične izglede da upoznaju osobu koja će dotaći njihovo srce. Upoznavanje preko društvenih skupova ili inerneta. Zauzeti pripadnici znaka će sumnjati u sebe zbog ranijih loših iskustava, pa će donositi ishitrene odluke, zbog kojih će se kajati. Jun mesec će obeležiti početak buđenja znaka Jarca za mesece koje slede.

VODOLIJA

Posao: Potrebna vam je promena, svakim danom sve više osećate da treba menjati pravac. Odlično vreme je baš mesec jun. Neki pripadnici znaka će početi da razmišljaju o došklovavanju ili odlasku u inostranstvo. Mučiće vas stari problemi i nerešene situacije do kraja meseca juna.

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Zdravlje: Vodolije, pazite na svoje srce i srčani pritisak ovog meseca.

Ljubav: Mesec jun će obeležiti mnogo akcije i premišljanja. Moguće je apsolutno sve, od starih, nerešenih emotivnih priča, do novih uzbudljivih ili zabranjenih veza. Zauzeti će biti u sukobu s partnerom zbog deplasiranih starih priča ili ljudi iz prošlosti.

RIBE

Posao: Mesec u kom ne treba ulaziti u novo partnerstvo ili olako davati obećanja. Može se desiti razočaranje ili osećaj da ste prevareni. Obećano neće biti ispunjeno. Napeti odnosi u kolektivu.

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Zdravlje: Problemi sa stomakom.

Ljubav: Napete situacije, svađe i pomirenja, rastanci i sastanci. Slobodni će biti očarani zauzetom osobom. Pojačana želja za druženjem i novim iskustvima, samo budite pažljivi.

Novo doba

Pročitaj još

ASTROPSIHOLOGIJA: Lavirint duše i karmičke lekcije Plutona

Izreka “Karakter čoveka je njegova sudbina”, misao poznatog antičkog filozofa iz Efesa, Heraklita, predstavlja samu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *