Monday , November 30 2020
Naslovna / ASTRO / HOROSKOP ZA APRIL: Otkrijte skrivene poruke planeta i zvezda
Foto-ilustracija: pixabay.com

HOROSKOP ZA APRIL: Otkrijte skrivene poruke planeta i zvezda

Zavirite u svet iza vidljivog i dokučite šta se tamo sprema. Mesečni horoskop otkriva da li ćete u aprilu imati sreće u ljubavi i da li će biti poslovnih uspeha. Saznajte šta vas čeka.

OVAN

Posao: Vraćaju se neke stare i propuštene šanse koje mogu doneti Ovnovima stabilnost. Neki Ovnovi će napraviti veoma dobre poslovne pozicije u narednom periodu. Oni koji razmišljaju o promeni posla, neka sačekaju zato što nije povoljan trenutak. Ni novca im neće faliti, vratiće im se za predhodno uložen trud, a moguće i dugo očekivani dug.

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Zdravlje: U mesecu aprilu možete imati hronične tegobe ili se mogu javiti bolovi koji su posledica nekih starih preloma. Moguce česte glavobolje i pojačana nervoza.

Ljubav: Mnogi Ovnovi bi mogli raskinuti dugu vezu ili brak tokom aprila meseca. Nervoza se nakupila, kratak je fitilj, tolerncije nema. Želja za slobodom je nikad veća kao i pšanse za švrljanje sa strane. Slobodni svoju ljubav mogu upoznati na mračnim mestima, preko interneta, u bioskopu, pozorištu. Vrlo lako se može vratiti i neka stara ljubav u koju ste silno bili razočarani, pa ako ne želite ponovo istu priču – oprez!

BIK

Posao: Ovog meseca Bikovi kreću u akciju. Dosta će se truditi da osmisle i ostvare svoje zamisli. Bikovi vole udobnosti i luksuz pa su krenuli ozbiljne akcije da zarade novac. Moguće da će neki neočekivano dobiti novac, posao ili odličnu ideju. April mesec je povoljan za vas, ali samo prva polovina, zato se potrudite da nešto već do tada realizujete.

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Zdravlje: Virusi, bakterije, infekcije. Budite oprezni i čuvajte se tokom celog aprila jer bezazlena prehlada može prerasti u upalu pluća. Pazite na imunitet.

Ljubav: Zanimljiv mesec za vas jer ćete se boriti s duhovima prošlosti. Mnogi će idealzovati stare priče ne razmišljajući o trenutnim partnerima s kojima im je više nego dobro. Sreća pa će većina uspešno položiti test i sačuvati ono od Boga im dato. Slobodni pripadnici znaka svoju novu ljubav mogu upoznati na putovanju u mesto gde su već bili. Pustite snove da vas vode.

BLIZANCI

Posao: Kako ste posejali tako sada žanjete. Veoma mučan mesec za vas jer bićete pritisnuti nekim ugovorima koje ne možete da ispoštujete kao i dugovima koje morate, a teško vraćate. Moguće su poslovne ponude iz inostranstva i to u prvoj polovini meseca. Druga polovina meseca biće veoma teška za vas u finansijskom smislu.

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Zdravlje: Mnogi će tokom aprila imati problema sa kostima, kičmom, zglobovima… Potrudite se da prehladu odležite, jer bi vrlo lako mogla preći u upalu pluća. Imunitet istrošen, pa savetujemo da radite na njemu.

Ljubav: Od druge polovine aprila se za slobodne pojavljuje osoba o kakvoj sanjate. Planete poručuju da je ta osoba fatalna za vas, pa malo smirite svoju želju za ljubavlju, jer se u protivnom možete pokajati. Zauzeti će i dalje imati probleme u vezi, a neke koje su zaista loše će se tokom meseca i raspasti. Zakon karme koji je na snazi glasi ovako – ako ste partneru činili dobro, dobro vam se vraća…

RAK

Posao: Već neko vreme Rakovi razmišljaju o širenju posla, promeni ili ulaganju u porodični biznis. Traže partnere i evo perioda kada će imati šansu da dobiju jakog, ali ne tako pouzdanog partnera. Novca neće faliti tokom aprila, čak će biti naplate starih dugovanja. Za sve koji se bave privatnim poslom perod jako povoljan.

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Zdravlje: April je mesec u kojem Rakove očekuje lošije zdravlje. Mogući su problemi sa genitalnim i reproduktivnim organima kod ženskih pripadnika znaka. Nesanica će pratiti sve pripadnike znaka, a muški će bolovati zbog žena.

Ljubav: U narednom periodu veoma jaka i intezivna osećanja. Većina njih nije zadovoljna tretmanom u vezama, a kako su osetljiviji nego inače, pate i to silno. Mislima se vraćaju u prošle dane ne bi li našli to nešto, taj neki razlog, tog nekog, koji je pokvario njihovu bajku. Slobodni imaju šanse da upoznaju ljubav na nekom sportskom terenu, kladionici, kao i sasvim slučajno na ulici. Pojaviće se on ili ona o kojem intezivno maštate i sanjate godinama.

LAV

Posao: April mesec je definitivno vaš mesec! Nove poslovne šanse, uspesi, promena radnog mesta, razni preokreti na finansiskom planu. Svi koji budu hrabri će osetiti pozitivne promene! Ko ne rizikuje taj ne pije šampanjac – kaže poslovica! Za Lavove se aprila meseca ponavljaju stare šanse koje mu mogu doneti veoma dobar priliv novca u budućnosti. Oni koji nemaju posao vrlo lako ga mogu tokom aprila naći, uz pomoć starih prijatelja.

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Zdravlje: Odlično! Puni ste energije i želite da se krećete non-stop! Opasnost je u precenjivanju vaših realnih mogućnosti, pa se vrlo lako može desiti neko uklještenje, povreda ruku, nogu ili aktiviranje hroničnih tegoba. Pazite na krvni pritisak kao i na svoje veliko srce!

Ljubav: Zauzetim pripadnicima znaka se tokom aprila mogu javiti stare senke i napraviti velike probleme. Lavovi će u ovom periodu biti puni entuzijazma i želje za dokazivanjem, pa će iz toga proizaći problemi s partnerima. U vezama ćete tražiti više pažnje nego inače (abnormalno mnogo), neće biti tolerancije jer se Lav probudio i hoće sve i odmah! Naravno iz toga proizilaze problemi s partnerom koji vrlo lako mogu staviti tačku na sve! Slobodne pripadnike očekuju iznenzadne i vrtoglave ljubavi kao i strasti. Sve će prštati od strasti a način gde ćete ih sresti, naći će oni vas u svom vašem sjaju i energiji!

DEVICA

Posao: Tokom meseca moguce su ponude posla, naročito onim pripadnicima znaka koji rade u zdravstvu ili bilo šta vezano za zdrav način života. Ovo je vaše vreme da stabilizujete finansije na svoj način. Stiže ponuda iz inostranstva kao i potpisivanje ugovora!

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Zdravlje: Problemi s digestivnim traktom i nesanica. Usporite malo. Očistite organizam od toksina.

Ljubav: Vama ljubav cveta. Mesec pun ljubavi, strasti, nežnosti i svađa, sve to ide zajedno. Prija vam energija koju dobijate pa ste veoma lepo raspoloženi. Slobodni pripadnici znaka će tokom aprila, preko posla, upoznati osobu koja će im privući pažnju. Neki će čak započeti strasnu priču na radnom mestu, ali daleko od očiju javnosti.

VAGA

Posao: Velike promene na poslovnom planu su kod vas već počele. Tokom aprila ćete često dolaziti u sukobe sa zemskim autoritetima na radnom mestu. Imate osećaj da nešto treba da se menja i taj osećaj pratite. Da li je to dobro ili loše zavisi od vas samih i vaših procena. Veoma je bitno da ne donosite ishitrene odluke, ne potpisujete u besu ništa vec mudro porazmislite o svakom koraku. Bićete prinuđeni da ovog meseca vraćate dugove, učinite nekom uslugu. Oni koju su bez posla tokom aprila će tesko naći nešto što ima odgovara.

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Zdravlje: Razne depresije i neraspoloženja iz veoma teškog i mučnog perioda naruašavaju vaše zdravlje. Veoma su vam ugroženi bešika, debelo crevo. Mnoge Vage ce tokom aprila na hirurški zahvat ili operaciju koju neko vreme čekaju. Depresija je njihov pratilac aprial meseca.

Ljubav: Silnu potrebu za spajanjem i ujedinjavanjem imate, ali kao da nemate sreće. Oni u vezama se danima svađaju s partnerima oko nekih prošlih događaja. Slobodni se inate i prkose, tako da ih u aprilu očekuje svašta! Zasijaće vam sunce uskoro, pojavljuje se osoba vašeg života u pogrešno vreme! Smanjite tenziju, ne insistirajte, već pokušajte da probudite svoje najrazvijenije osobine, a to su tolerancija i razumevanje.

ŠKORPIJA

Posao: Preveliki planovi koje imate moraće sa da sačekaju. Ideje su vam odlične i ako možete do polovine meseca da završite započeto, bilo bi više no dobro za vas i vaš priliv novca. Većina pripadnika znaka čeka potpisivanje nekog ugovora ili dokumenta koji će potpisati do 15 aprila. Druga polovina meseca veoma nepovoljna za poslove koji se odvijaju u tajnosti ili se tiču tajni i skrivenih stvari.

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Zdravlje: U drugoj polovini meseca možete očekivati apsolutno sve! Zato se potrudite da u prvoj polovini meseca podignete imunitet. Pijte dosta tečnosti.

Ljubav: Većina pripadnika znaka će se mislima vraćati u prošle dane. Od polovine meseca će neki biti hrabri pa se vraćati na stare priče, ne bi li završili ili shvatili šta u stvari osećaju i zašto ih sada tako jako boli. Neki u vezama i brakovima neće uspeti da reše problem vraćajući se na prošla dela ili reči. Slobodni pripadnici neće imati sreće tokom aprila da ostvare svoje planove vezane za osobu o kojoj maštaju.

STRELAC

Posao: April mesec vama daje mogućnosti da ispravite sve greške koje ste pravili do sada na svim planovima, a posebno na poslovnom. Mogući su prekidi ugovora kao i prekid radnog odnosa. Finansijsko stanje – nikad gore.

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Zdravlje: Strelac i kada ima zdravstveni problem to ne pokazuje, takve je prirode. Uvek bojkotuje prve simotome i zato ovog meseca ima problem. Mogući su problemi s jetrom, pankreasom i žučnom kesom.

Ljubav: Ovo je mesec u kom će se vatreni Strelac malko primiriti i pristati na kompromis u vezi ili braku. Moguće da će usled neočekivanih događaja biti prinuđen da ode pred matičara! Za slobodne je mesec veoma povoljan za uzvrele strasti i avanture na putu.

JARAC

Posao: Posla je i previše ovog meseca, a energije manjka. April je mesec kada stižu dugo očekivane nagrade. Mnogi Jarčevi kreću da rade dodatni posao.

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Zdravlje: Problemi sa zubima i kostma ovog meseca su naglašeni kao i reumatske tegobe.

Ljubav: Zanimljivo će biti svim jarčevima naročito od druge polovine meseca. Javljaće se bivši, a i sami ćete poželeti da obnovite neki stari kontakt. Slobodni pripadnici sve bliže vezi koja ih vodi ka jednoj strastvenoj i emotivnoj drami. Zauzeti će april provesti zamerajući partnerima vazuh koji dišu i to samo zato što njima postaje gusto. Uplašiliste se krunisanja veze i obavezivanja!

VODOLIJA

Posao: Promena posla je sigurna tokom aprila za pripadnike ovog znaka. Vodolije će biti najradikalnije, davaće otkaze, prelaziće na druga radna mesta, kockaće se bez razmišljanja. Novac im ne manjka jer će se tokom aprila prosto događati iznenađujuće mogućnosti i šanse za dobru zaradu. Moguća putovanja kroz posao ili preseljenje u drugi grad.

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Zdravlje: Vodolije će u periodu koji sledi imati dosta stresnih i napetih situacija tako da je vrlo moguća pojačana nervoza kao i hronični umor.

Ljubav: Slobidnima se ljubav smeška u drugom gradu ili će preko posla upoznati jednu vrlo ambicioznu osobu. Zauzeti imaju problem u vezama zbog nepopuštanja i velike tvrdoglavosti! Većina će staviti tačku na vezu ili brak ili će biti ostavljena. Maske polako padaju sve se jasno vidi i zna.

RIBE

Posao: April mesec je za znak Riba veoma povoljan u finansiskom smislu. Pokloni, zaostale zarade, neočekivani dobici sve je na vašoj strani. Omiljeni ste i veoma raspoloženi u radnom okruženju tako da se i sami lepo osećate. Što se nekih bitnih promena tiče neće ih biti u narednom periodu.

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Zdravlje: Mogući su stomačni problemi kao i virusni. Sve u svemu dobro.

Ljubav: Ribe miruju u narednom periodu. Može se desitu veliki sukob s partnerom, jer je znak osetljiviji nego inače. Tajne i zabranjene ljubavi kao i mnoštvo avantura obeležiće mesec april.

Novdoba

Pročitaj još

ASTROPSIHOLOGIJA: Lavirint duše i karmičke lekcije Plutona

Izreka “Karakter čoveka je njegova sudbina”, misao poznatog antičkog filozofa iz Efesa, Heraklita, predstavlja samu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *