Monday , November 23 2020
Naslovna / ŽIVOT / Ekologija i okruženje / FENG ŠUI MUDROST: Izbacite ogledalo iz spavaće sobe
Foto-ilustracija: pixabay.com

FENG ŠUI MUDROST: Izbacite ogledalo iz spavaće sobe

Feng šui je drevna kineska mudrost uređenja prostora, koji može da radi za vas ili protiv vas, ako je uređen kako ne treba. Jedna od važnih stvari koje treba da naučimo iz ove kineske veštine, jeste položaj ogledala u spavaćoj sobi.

Prema feng šuiju, ne bi trebalo da imamo ogledalo u spavaćoj sobi, odnosno, ono nikako ne bi smelo biti okrenuto prema krevetu.

Tako postavljeno ogledalo može biti krivac za loš san, ali i probleme u braku, tvrde feng šui stručnjaci. Stvar je u tome što takva pozicija ogledala podstiče stvaranje aktivnosti, a u spavaćoj sobi je potrebna upravo suprotna energija – mir i tišina.

Prema feng šuiju, kad je brak ili veza u pitanju, ogledalo okrenuto prema krevetu poziva treću stranu u vaš odnos i podstiče preljubu.

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto-ilustracija: pixabay.com

Ako ste usmerili ogledalo prema krevetu u kom spavate s voljenom osobom, ono će na negativan način prelomiti energiju koja postoji izmađu vas i bukvalno prizivati treću osobu da se pojavi u vašem ljubavnom odnosu.

Feng šui nas uči kako da sačuvamo svoju energiju, svoju ljubav i blagostanje. Ništa nas ne košta da pokušamo da ga primenimo, barem za neke stvari koje su nam važne.

Novo doba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *