Monday , November 23 2020
Naslovna / ŽIVOT / Saveti / 4 razloga zašto ne treba da izaberete Alfa muškarca za vezu
Foto-ilustracija: pixabay.com

4 razloga zašto ne treba da izaberete Alfa muškarca za vezu

Mnoštvo mušaraca je danas neverovatno usresređeno na to kako da postanu Alfa muškarci, a možemo razumeti i zašto. Alfa muškarci su dominantni i imaju veću potvrdu od strane društva, ali to ne znači da Omega muškarci nemaju kvalitete, već samo da su njihovi kvaliteti drugačiji.

Omega muškarac možda nije vešt u borbi i možda nije najpametniji i najzgodniji, ali on nadoknađuje sve to nekim drugim kvalitetima.

Evo nekih razloga zašto je Omega bolji od Alfa muškarca:

Opušteni su

Dok alfa mužjak voli da bude u centru pažnje šarmirajući sve ili ponašajući se kao jak momak sa kojim ne treba ulaziti u konflikt, omega muškarac je dosledan i ne traži potvrdu od drugih. Njegovo ponašanje je opušteno. Ako neko i hoće da izazove problem sa njim, to je njegov problem – on se neće upuštati u rasprave.

Foto-ilustracija: pixabay.com

Saosećajni su

Dok neki alfa muškarci mogu saosećati sa nekim, češče nisu u stanju da se poistovete sa nekim ko zaista pati. Omega muškarac poznaje bol i patnju i ne želi je nikome.
Drži svoj ego pod kontrolom

Skoro svako je naišao na nekoga čiji je ego ogroman do mere da nervira. Niko ne voli arogantne osobe. Oni su odbojni i nije zabavno biti u njihovoj blizini. Omega muškarac ne vidi život kao takmičenje, tako da retko ima potrebu da se razmeće. Siguran je u sebe i ponosan, ali ne dozvoljava da ga to odvoji od drugih. Oni vide uspeh u skromnosti.

Foto-ilustracija: pixabay.com

Nežni su

Omega muškarac je nežan u svojim odnosima, zna koliko je bitno voleti i brinuti se o osobi do koje mu je stalo. On je taj koji želi da čuje kakav vam je bio dan i o svemu što se desilo. Želi da bude kraj vas kada vam je potreban.

Oni ne beže od dubokog emotivnog odnosa

Češće biraju kvalitet nego kvantitet. Ne poseduju kilometarske spiskove prijatelja, radije pored sebe imaju samo par prijatelja koji su dobri ljudi. Potrebni su mu pouzdani i odani prijatelji, na koje može da računa kada je potrebno, kao i oni na njega. Isto važi i za njihov ljubavni život. Retko ulaze u vezu iz fizičkog aspekta i pre biraju vezu koja ima dublje značenje.

Novo doba/ExpandedConsciousness

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *