Wednesday , July 15 2020
Naslovna / ASTRO / HOROSKOP ZA JUL: Lavovi, biće prilika za ljubav! Škorpije, vaši tajni planovi se polako ostvaruju!
Foto-ilustracija: pixabay.com

HOROSKOP ZA JUL: Lavovi, biće prilika za ljubav! Škorpije, vaši tajni planovi se polako ostvaruju!

Saznajte šta su zvezde pripremile za vaš znak u mesecu julu i spremni dočekajte leto. Iskoristite sve prilike koje vam se otvaraju i izbegnite sve negativne situacije, pomoću mesečnog horoskopa.

OVAN

Mesec će biti dinamičan. Moguća su putovanja ili neobične peripetije sa stanovanjem. Nisu isključene ni borbe u svemu tome. Pomoć dolazi od mlađih ljudi. Bićete kreativni i originalni u svojim aktivnostima. Srećom, vaš ljubavni život će ovog meseca biti sasvim zadovoljavajući. Ne mešajte partnera i porodicu iz koje potičete.

BIK

Uz dobar vetar u leđa, kad se o ljubavi radi, vi ćete žariti i paliti gde god stignete. Mnogi će vas poželeti u svom društvu. Oni u vezama biće srećni. Sve ostalo biće vam trenutno manje važno. Čak ćete biti skloni guranju stvari pod tepih, što je netipično za vas. Oni koji nisu na godišnjem radiće tek toliko da odrade šta treba.

BLIZANCI

Posao vam ovaj mesec verovatno neće biti u prvom planu. On će doduše teći uobičajeno, a vi ćete se više baviti razmišljanjima kako poboljšati svoj status, unaprediti znanje… Ljubavni život biće šaren. Ponekad na distanci, a desiće se i neka nova prijatna poznanstva. Ako već jeste u vezi, poboljšaćete svoj odnos s partnerom uz određene napore.

Foto-ilustracija: pixabay.com

RAK

Većinu meseca imaćete energije za dvoje, ali je nećete uvek pravilno koristiti. Svako forsiranje imaće suprotan efekat. Zato se obuzdajte. Bićete zavodljivi, ali i frustriani u ljubavi. Poslovi će vam teći uhodano i bez nekih većih pomaka, a ono što je dobro, jeste da se većina njih zapravo stabilizuje na duge staze.

LAV

Vaš ljubavni život bi se ovog meseca mogao opisati kao složen. Istovremeno će biti romantičnih susreta i prilika za ljubav, ali i kritika i provokacija. Trebalo bo da budete trezveni i snalažljivi da prepoznate šta je šta i da ne odreagujete kako ne treba. Ako uspete, biće vam lepo. Poslovi se šire na više polja, vi ste dosta angažovani i pomalo umorni.

DEVICA

Mnogi pripadnici ovog znaka će biti obuzeti poslom. Biće i onih koji će iz statusa nezaposlenog preći u status zaposlenog ili honorarnog radnika. Istovremeno ćete se u ljubavi morati prilagođavati drugoj strani. Možda to nećete odmah uvideti, ali ne bunite se. Važno je sačuvati živce i strpljenje. Vežbajte toleranciju.

Foto-ilustracija: pixabay.com

VAGA

Većinu meseca učvršćivaćete ono što ste postigli u privantom životu. Biće potrebno dosta truda da u tome i uspete. Ponekad vam okolnosti neće ići na ruku, ali vaš odnos neće biti ugrožen. Neki će biti u iskušenju da previše troše, pa neka sebi odrede meru. Biće i onih koji će biti nezadovoljni s platom, no šta je, tu je.

ŠKORPIJA

Tajni planovi ili rezultati skrivanih istraživanja doneće vam veliko zadovoljstvo. Oni koji su radili iz senke doći će na svoje. Sad dolaze dani kad ćete sve moći izneti na videlo, a da to bude dobro prihvaćeno. Bićete sigurni, stabilni, spremni za akcije. U ljubavi će vam takođe ići prilično dobro.

STRELAC

Verovatno će se vaši privatni odnosi ovog meseca srozati na nivo na kom ne želite da budu. Budite kooperativni i uzdržani, a ako ste sami, ne očekujte ništa posebno. Unutrašnji mir je nešto što je važno održati. Poslovna situacija polako će se izbistriti. Još uvek ćete se malo mučiti s novim zahtevima. Ako ste umorni, usporite.

Foto-ilustracija: pixabay.com

JARAC

Mesec pred vama biće dobar za pokretanje planova, ideja i projekata na duže staze. Neki će takođe krenuti na stručno usavršavanje, a biće i onih koji će putovati. Bićete puni novih ideja, spremni da delite sa onima koji ih razumeju. Manji problem može se javiti zbog vašeg preterivanja u hedonizmu.

VODOLIJA

Zablistaće ljubav između vas i voljene osobe na najobičnijim mestima. Oplemenićete svoju svakodnevnicu romantičnim idejama. Računajte da će vas neki zbog toga i ogovarati. Ne primajte to k srcu. Na radnom mestu će biti stresa, ali i zanimljivih predloga. Sve nekako pomešano. Budite pametni i sledite svoje ciljeve.

RIBE

Romantika, neočekivana ljubavna prilika na putovanju ili od osobe koju niste očekivali, nemir pomešan sa željom – sve vam se to može dogoditi ovog meseca. Pokušajte da budete sabrani i dočekajte se na noge. U poslu će biti šareno. Biće dobrih situacija koje će vas motivisati, ali i onih koje odrađujete preko volje.

Novo doba

Pročitaj još

ASTROPSIHOLOGIJA: Lavirint duše i karmičke lekcije Plutona

Izreka “Karakter čoveka je njegova sudbina”, misao poznatog antičkog filozofa iz Efesa, Heraklita, predstavlja samu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *