ponedeljak , oktobar 21 2019
Naslovna / ASTRO / LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ: Blizance čeka puno strasti, a evo šta očekuje ostale znakove
Foto-ilustracija: pixabay.com

LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ: Blizance čeka puno strasti, a evo šta očekuje ostale znakove

Ljubavne prilike u maju mesecu će nekome biti u drugom planu, dok će drugima doneti puno strasti, ali postoji i opasnost od konfliktnih situacija, pogotovo ako ste preterano emotivni ili skloni agresiji, vi ili vaš partner.

OVAN

Odnosi s drugima će se razrešiti. Možete očekivati okolnosti kroz koje ćete shvatiti gde i kako stojite, koje će vas izazvati da donesete određene odluke i da pokrenete promene. Pred vama je ozbiljna akcija!

BIK

Čini se da ćete tokom maja imati druge prioritete, a veze padaju u drugi plan. Možda se ništa značajnije neće događati i odnos će biti mirniji. Ali, mogli bi se osećati neispunjeno. Možda ćete imati zajednički poslovni interes, zajedničko ulaganje ili će materijalna situacija uticati na odluke vezane za ljubavni život (ili obrnuto).

BLIZANCI

Maj 2017. godine je strastven mesec, ali zbog toga lako može doći do blokada i sukoba. Mogli biste zapasti u zbunjujuće i razočaravajuće situacije. Kako bi vaš ljubavni život tekao sa što manje komplikacija moraćete vešto da postupate u raznim situacijama, da odolite iskušenjima, zamkama i preprekama.

Ilustracija: pixabay.com

RAK

Maj 2017. godine nije povoljan mesec za veze. Moglo bi biti dosta frustracija. Možda se ništa značajnije neće dogoditi, ali vaše nade se neće u potpunosti ispuniti. Možda vaša veza prolazi težu fazu iz nekih razloga. Možda ćete imati previše obaveza (uglavnom profesionalnih) i nećete imati dovoljno vremena da se posvetite voljenoj osobi i svom odnosu. Uprkos tome, dani oko Punog Meseca ( 9. – 11. maja 2017. godine) mogu doneti značajan događaj u vašem ljubavnom životu.

LAV

Najverovatnije ćete u narednim nedeljama shvatiti (tokom maja i prve nedelje juna) da voljena osoba nije samo objekat strasti i čežnje, nego neko s kim želite da podelite obaveze i s kim želite da otkrivate nove stvari i da nađete zajedničke teme i interesovanja. Elementi koji mogu osnažiti postojeće veze su komunikacija, razmena mišljenja i teme koje prevazilaze razgovore vezane za svakodnevicu.

DEVICA

Maj 2017. godine je koristan mesec za Device. To je period u kom je interesovanje parova povezano s novcem ili materijalnim pitanjima. Neće biti puno vremena za romantiku. Puno problema ćete morati da rešite i to ne samo finansijskih, nego i profesionalnih, porodičnih, kao i probleme kod kuće. Prolazite kroz period u kom ćete ceniti pomoć voljene osobe i podelu obaveza. Ako ste kojim slučajem u strastvenom periodu, bićete skloni brigama, preteranim analizama ili ćete voljenu osobu testirati ili propitivati. Teško ćete moći da se opustite.

Ilustracija: pixabay.com

VAGA

U prethodnom periodu suočili ste se s nekim problemima, ali su se zato stvari razrešile. Prolazićete kroz niz izazova koji će se događati zato da bi se stvari razjasnile i složile, što uključuje neke promene. Ali, sam proces nije gotov zato što Mars, vladar kuće parova Vage, mora da prođe kroz svoje izazove, sve do juna.

ŠKORPIJA

Maj 2017. godine još je mesec ograničenja, obaveza i bolesti Škorpije, ali dolaskom juna dolazi vam toliko potrebna sreća. Za sada su još stvari komplikovane. Rešenja se naziru, putem komunikacije, ali i nizom događanja kroz koje parovi moraju proći, zbog jednog ili oba partnera ili zbog spoljnih faktora (poput onih profesionalnih, finansijskih ili zdravstvenih). Čeka vas i transformacija ili usklađivanje koje doprinosi vezi.

STRELAC

Maj je intenzivan mesec za ljubavni život. Prvi deo meseca je super intenzivan! Tokom maja 2017. godine imaćete savršene temelje za novu ljubav ili za strastvene avanture. Ipak, poslednja dekada meseca donosi napetosti i može doneti dosta obaveza, komplikacija ili sukoba.

Ilustracija: pixabay.com

JARAC

Maj 2017. godine je pun senzualnosti i žeđi za pustolovinom. Pojačana potreba za snažnim osećanjima rezultira buđenjem strasti. Ipak, iako ćete misliti da je vreme za snažna osećanja, potreba za sigurnošću će vam biti važnija i može stati na put romansi koja nije ozbiljna. Možda ćete se strastima prepustiti u spavaćoj sobi, a možda se stariji plamen ponovno upali.

VODOLIJA

Čula su u punom zamahu, adrenalin teče i seksualnost izbija kroz svaku vašu poru. U zadnjoj dekadi stvari postaju još više vruće. Možda je došlo vreme za pustolovine i za lude ljubavne priče, ali ćete biti skloni da sve racionalno filtrirate. Onaj ko uspe da prođe kroz taj filter je onaj koji može motivisati i vaš um. Instinktivno ćete težiti tome da nađete osobu koja je na istoj talasnoj dužini, s kojom možete o svemu da razgovarate i koja ima ista interesovanja. Mlad Mesec u zadnjoj dekadi može vam doneti nešto novo u ljubavnom životu.

RIBE

Novac, posao ili druge obaveze imaju značajnu ulogu u ljubavnom životu i interesu parova tokom maja 2017. godine, posebno u prva dve nedelje. Zanimaće vas praktična pitanja više nego romantična. Nakon 15. maja bićete opušteniji i više će vam značiti komunikacija s partnerom. Biće puno razgovora, razmena poruka, priznanja osećanja, rasprava kako bi se razjasnile stvari… Deo meseca uključuje romantične šetnje i putovanja ili put zbog ljubavi.

Novo doba

Pročitaj još

Kombinacija horoskopskog znaka i podznaka otkriva kakva ste osoba

Popularni tekstovi o horoskopu uglavnom se odnose na znak, a retko koji se obazire i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *