subota , jul 21 2018
Naslovna / ASTRO / HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Blizanci, sve vam ide od ruke osim ljubavi! Strelčevi, saberite se ako hoćete da uspete
Foto-ilustracija: pixabay.com

HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Blizanci, sve vam ide od ruke osim ljubavi! Strelčevi, saberite se ako hoćete da uspete

Saznajte šta vas očekuje tokom septembra i pripremite se za avanture koje dolaze. Mesečni horoskop otkriva vaše skrivene šanse, a i pretnje koje treba da izbegnete.

Ovan

Pokrenuće se nove akcije i vaš angažman će biti veći nego ranije. U zavisnosti od vrste posla, neki će raditi od jutra do sutra, dok će drugi i dalje moći da glume darade za dvoje. U isto vreme, imaćete blago udaljavanje u vašoj vezi, jer vas planete ljubavi ne podržavaju. Izdržite. Sa malo humora, biće dobro.

Bik

Bićete vrlo aktivni ceo mesec. Povremeno ćete osećati veliku snagu, a već sledećeg trenutka iscrpljenost jer nećete stizati da se odmorite. Kratke pauze za predah su idealne da bi se održale pune baterije i zadržala efikasnost. Radićete bez odmora, novca ćete imati. Lični odnosi će biti bolji u prvom delu meseca, ali ni posle neće biti loše.

Ilustracija: pixabay.com

Blizanci

Verovatno ćete se u ljubavi udaljavati jedno od drugog. Drugi deo meseca donosi poboljšanje, ali ne i ljubavnu bajku, ali to je nešto. Sva druga polja života će vam iči od ruke, pa gledajte da to pametno iskoristite za budućnost. U tome ćete biti uspešni. Neki će čak promeniti radno mesto.

Rak

U prvom delu meseca obavljate niz poslovnih aktivnosti koje će biti razvijene u drugom delu mjeseca. Postojaće brojni zahtevi, a pošto ste dosledni, za sve ćete se pitati. Bićete u službi svima i u svakom trenutku ćete znati šta treba da uradite. Za ljubav je povoljnija druga polovina meseca.

Lav

Većina Lavova ovog meseca će raditi na dva načina – diskretno i otvoreno. Vama je svojstvenije da ste među ljudima i širite informacije, ali ovog puta ćete se povezati sa svojom intuicijom i maštom. Ljubav će vam ići od ruke, ako ne nasedate na povremene provokacije.

Ilustracija: pixabay.com

Devica

Potreba za istraživanjem i putovanjima biće ojačana ovog meseca. Neki bi mogli da pokušaju da ubrzaju stvari i da naprave neku glupost. Važno je prvo da vidite gde da skočite, a zatim samo skočite. Lični odnosi će biti kvalitetni, a vaš partner će biti najbolja podrška i savetnik u svojim akcijama.

Vaga

Na radnom mestu će biti izvrsna prilika da prosperirate ili učinite nešto što vam je veoma prijatno. To je takođe posao koji će podići vašu reputaciju. Sigurno ga neće propustiti. Privatno, moraćete da sarađujete sa svojim partnerom čak i kada mislite drugačije. Uvidićete da je to samo privremeno.

Škorpija

Većinu meseca ćete biti puni energije i potrebe da uzmete još više. Imaćete jasan stav i cilj, pa bi bilo šteta da ne činite sve što možete. Malo je onih koji će mirovati, a ako to rade, biće aktivni na godišnjem nivou. Lični odnosi će se dobro razvijati do sredine meseca. Drugi deo meseca donosi malu udaljenost u ljubavi.

Ilustracija: pixabay.com

Strelac

Razigrani ste i to će pomalo zbuniti ljude u vašem okruženju. Biće vas svuda, ali se nigde nećete zadržati dovoljno da biste pustili korenje. Stabilnost će biti strani termin, kako u ljubavi tako i u poslu. Izgleda da će vam se nešto dogoditi. Fokusirajte se i odlučite šta želite. Nemojte preterivati sa lošim navikama.

Jarac

Već ovog meseca ćete biti snažno povezani sa drugim ljudima koje volite i provodite najviše vremena sa svojim prijateljima. Ponekad nećete napraviti razliku između voljene osobe i vaše kompanije. U poslu ćete dobro stajati, neko bi mogao i da vas pohvali. Takođe ćete istraživati tehnike meditacije.

Vodolija

Uskoro ćete uravnotežiti dva stila ponašanja i života za ceo mesec – jedan je otvoren, s mnogo kretanja među ljudima, a drugi je povučen i intiman, tokom kojeg vreme provodite sa porodicom ili partnerom. Od vaše sposobnosti organizacije zavisi kako ćete sve uspeti da uklopite. Sve je moguće ako je u pravom trenutku.

Ribe

Nećete moći da rešite nove poslovne izazove čak i ako ste na odmoru. Mnogi pripadnici znaka će čas raditi čas odmarati, ali to im neće teško pasti. Najvažnije je primeniti pravilo efikasne organizacije, jer nećete imati previše snage. Uživanje u društvu će takođe biti svakodnevno, pa je na vama da planirate pažljivo.

Novo doba

Pročitaj još

Kombinacija horoskopskog znaka i podznaka otkriva kakva ste osoba

Popularni tekstovi o horoskopu uglavnom se odnose na znak, a retko koji se obazire i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *