Wednesday , July 15 2020
Naslovna / ASTRO / HOROSKOP ZA AVGUST: Device, odlične ljubavne prilike! Vodolije, uživate u vezi
Foto-ilustracija: pixabay.com

HOROSKOP ZA AVGUST: Device, odlične ljubavne prilike! Vodolije, uživate u vezi

Saznajte šta vas očekuje tokom avgusta i pripremite se za letnje avanture koje dolaze. Mesečni horoskop otkriva vaše skrivene šanse, a i pretnje koje treba da izbegnete.

Ovan

Izgleda da ćete se zateći u centru pažnje, kako poslovno, tako i privatno. Problem će biti to što ćete neretko morati da reagujete i postupate po obrascu “sve ili ništa”. Bezbednost kojoj i vi na neki način težite, ponekad će biti dovedena u pitanje. Ipak, imaćete snage za sve. Da ne bi pregorili od akcije, redovno se opuštajte.

Bik

Male frustracije neće ugasiti optimizam koji ćete doživljavati ako budete otvoreni za svet novih ideja i drugačijih običaja. Mnogi će dobiti priliku za putovanje kakvo su oduvek želeli, pa neka ih ništa ne sputava u tome da krenu. Lični donosi biće solidni, ali ne i idealni. Imaćete dovoljno snage i vere u bolje sutra.

Ilustracija: pixabay.com

Blizanci

Ovo je uglavnom dobar mesec za vas. Većina će dobiti priliku o kakvoj su dugo sanjali, bilo da se radi o poslu, bilo o ljubavi. Svi aduti biće u vašim rukama, a na vama je samo da zaigrate igru najbolje što znate. Budite ono što jeste, budite zavodljivi, ali i pristupačni. Nemojte se bahatiti. Moguće je da zablistate u punom sjaju.

Rak

Malim koracima vi ćete se polako uvlačiti pod kožu osobi koja vam se sviđa, ali to ne znači da će ona to odmah i prihvatiti. Tek u drugom delu meseca možete očekivati neke rezultate. Zato budite strpljivi. U poslu ćete sprovoditi promene koje ste zacrtali i koje će zaživeti na duže staze, a istovremeno ćete proširiti svoje znanje. Neki će putovati.

Lav 

Mesec pred vama biće dobar za opuštanje. Nakon silne, makar i prijatne buke, vi ćete osećati potrebu da se malo maknete od svega. Ko može, neka se odmara. Oni koji rade uglavnom će odrađivati ono što moraju i jedva čekati da odu kući, gde će se osećati najbolje. Srećom, vaš ljubavni život će biti zadovoljavajući.

Ilustracija: pixabay.com

Devica 

U prvoj polovini ovog meseca bićete natprosečno raspoloženi za ljubav i mnogi će vas poželeti u svom društvu. Ako ste u vezi, ona će se razvijati dobro. Poslovi koji će vam odgovarati biće oni povezani sa komunikacijom i izražavanjem. Drugi deo meseca donosi više intimnosti i povučenosti u životu uopšte.

Vaga 

Biće malih iznenađenja koja vam nisu draga, ali nisu ni strašna. Neke stvari za koje ste se nadali da će krenuti zasad će još ostati da vise u vazduhu. Dobro će vam ići u privatnom životu, pa ćete u zagrljajima voljene osobe nalaziti utehu zbog poslovnih frustracija. Da biste razbili blokadu, povežite se što je više moguće s ljudima iz struke.

Škorpija

Zanemarite sitnice i posvetite se onome što je zaista važno. Tako ćete uštedeti energiju i sačuvati živce. To važi i za posao i za ljubav. Biće vam potreban bolji plan pa ćete stvoriti nove navike. Neki će menjati stil života, ali ne toliko da bi se to moglo nazavati revolucijom. Kad ste tužni, potražite humorističke sadržaje, jer ćete se lako razveseliti ako to zaista želite.

Ilustracija: pixabay.com

Strelac

Možda će vam ponekad biti prenaporno na svim poljima, pa sledite svoj unutrašnji glas kad vam kaže da malo treba stati. Uopšteno, vi ne stojite loše, ali su izazovi i iskušenja veći. Lični odnosi uglavnom će biti solidni. Mnogo ćete razmišljati o tome kako vas drugi vide i da li vas prihvataju. Ne zamarajte se previše. Opustite se.

Jarac 

Mnogi će poželeti negde da otputuju u društvu najdraže osobe. Neki će se angažovati oko svojih prijatelja, a neki će odlučiti da iskoriste deo godišnjeg odmora. Oni koji rade moraće se dodatno pozabaviti finansiranjem projekata ili će dosta energije ulagati u novi organizacioni plan. Bićete racionalni, ali i maštoviti.

Vodolija

Većina vašeg privatnog života ovog meseca vrtetće se oko vašeg ideala ljubavi. Samci će tražiti ono što su zamislili, a oni u vezama će uživati pomalo filozofirajući. Biće im svima dobro. Nešto slično dešavaće vam se i na poslu. Možda će vam nešto predlagati, a vi ćete imati svoju jasnu viziju kako nešto ostvariti. Sledite je.

Ribe

Potegnućete malo više tokom prvog dela meseca kako bi obavili niz aktivnosti koje su pred vama. Nećete se štedeti, a to je i potrebno. Pazite da ne pregorite. Verovatno ćete morati da se angažujete i oko svog statusa. Lični odnosi biće dobri, biće prilika za izlaske i zabave, ali više u drugom delu meseca.

Novo doba

Pročitaj još

HOROSKOP ZA JUL: Lavovi, biće prilika za ljubav! Škorpije, vaši tajni planovi se polako ostvaruju!

Saznajte šta su zvezde pripremile za vaš znak u mesecu julu i spremni dočekajte leto. Iskoristite …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *